+31 (0)20 716 3155 info@booqi.com

Promotie

Naast het optimaliseren van de gastbeleving, kunt u met een FietsBooQi ook uw eigen faciliteiten promoten. Een FietsBooQi is bijvoorbeeld uitermate geschikt om uw fietsverhuur, restaurant of een sponsor te promoten.

Op deze pagina wordt verder toegelicht wat de mogelijkheden van het FietsBooQi concept zijn. Daarnaast worden verschillende tips & tricks voor de ultieme promotieacties weergegeven.

Wat levert het op?

We kunnen u niet beloven dat FietsBooQi uw omzet verdrievoudigd. We kunnen echter wel een toegevoegde waarde en meetbare resultaten beloven, die u helpen met het bereiken van uw doelstellingen.

Hieronder vindt u een case gebaseerd op een hotel met 100 kamers, een bezettingsgraad van 75 procent en een gemiddelde verblijfsduur van 1,5 nacht. Het betreffende hotel verhuurt jaarlijks 6.000 fietsen en E-bikes aan haar gasten. Het doel van dit hotel was het stimuleren van de verkoop van fietstassen. Hieronder ziet u hoe FietsBooQi heeft geholpen met het behalen van dit resultaat:

Totaal aantal fietsers per jaar

Gemiddelde omzet van kinderzitjes per fietser (€)

%

Aantal extra kinderzitjes door FietsBooQi

Extra omzet van kinderzitjes per jaar (€)

Mogelijkheden FietsBooQi

Op de FietsBooQi’s kunnen verschillende advertenties geplaatst worden van de partners. De partners komen hierdoor meer onder de aandacht en trekken uw gasten hiermee ook naar zich toe. Naast het promoten van de partners kunnen ook eigen faciliteiten gepromoot worden. Biedt bijvoorbeeld bij fietshuur een gratis kopje koffie aan of een lekkere lunch. Bij de FietsBooQi kunnen eventueel ook vouchers worden toegevoegd.